*

Allt flyger iväg så fort. Tiden springer förbi utan att man märker det. Man väntar och längtar efter det där speciella tillfället, men helt plötsligt så står man där med det bakom sig och fattar inte att man har det bakom sig. 
Har alltså både varit i turkiet och london utan att knappt lägga märke till det. 
Tiden är snabb och det är däremot inte jag. Speciellt inte med läxor


Bästa vän

Idag ska jag hälsa på vad som har varit min bästa vän i fyra år. Ska hämta min sadel som dom har fått låna. Kanske blir det sista gången jag träffar henne? Så konstigt. Kanske sista gången jag får en såndär mysig Lovispuss. 
Jag behöver en ny bästa vän som jag kan pausa livet med. Känslan när man tar en skrittur barbacka i skogen och det är helt tyst, man bara är. Eller vissa dagar med bra musik i öronen. Vissa dagar bara galoppera utan krav och bara vara. Vissa dagar bara studera denna fina varelse i hagen. 
Jag behöver hästar i mitt liv. Jag behöver den där stunden i stallet, det som lyser upp min dag så jag kan överleva skolan och läxor. Jag är ganska nere och känner mig tom utan det. Samtidigt är jag så glad. Jag är glad över att veta att jag behöver detta. Att jag saknar detta. Det fanns en stund där jag tvivlade på mitt intresse. Jag trodde inte att jag längre ville hålla på med hästar och ridning. Jag blev lite rädd. Det jag mest älskar och verkligen vill, var inte sådär hundra procent kul längre. Nu finns det inte en tvekan kvar. 

Hästar

Jag är så avundsjuk på alla som är ute och tävlar idag. Jag blir så otroligt sugen på att rida, träna och tävla. Vill ha en häst nu. Men det är samtidigt så skönt att ha fått längta lite, att få suget tillbaka. Jag har fått motivation av det här. Jag vill ut och tävla, jag vill få kvitto på vad som behöver tränas, jag vill gå hem och träna, jag vill utvecklas och bli bättre, jag vill sätta upp mål och jag vill träna för att nå dom. 
Jag längtar så efter att få lära känna min nya häst, att bli ett team och utvecklas tillsammans. 
Jag behöver hästar i mitt liv. Jag behöver den dagliga stallvistelsen för att må riktigt bra. 
Och det har inte ens gått en månad sen Lovis åkte.. 

Flytta hemifrån

Jag ligger i min säng och planerar min flytt hemifrån. Planerar hur jag skulle vilja att min lägenhet såg ut, vad som fattas att köpa för att lägenheten ska vara bobar, vart jag skulle kunna tänka mig att bo, vad jag ska plugga/jobba med. Att jag måste lära mig att laga mat och tvätta innan dess.
Det slår mig att jag måste verkligen flytta hemifrån någon gång, inom snar framtid. Jag kan ju faktiskt inte bo hemma hela livet. Även om det skulle dröja två år så är det så nära mot vad det har varit tidigare. Hur vet man att man är redo? Hur kan folk flytta flera hundra mil från sina föräldrar?


Vuxen

Så, nu har jag raderat alla gamla inlägg. Nu kan jag börja om lite på nått.
Jag skulle vilja flytta hemifrån. Bli mer självständig och få ansvar. Inreda sin nya lägenhet, laga mat, städa, diska. Och samtidigt vill jag inte det överhuvudettaget. Vill inte ta ansvar. Vill inte bli vuxen. Vill vara hemma med mamma och pappa hela tiden. 

Min iphone har kommit iaf. Den är fin