:)

Är i Spanien. Har det skönt. Äter på samma ställe och till och med samma kötträtt två kvällar i rad. Måste ju betyda att det var god mat. Har köpt två jättefina skjortor att rida i. Nöjd.
Det har slagit mig att jag snart kommer stå som ägare på min häst. Jag kommer snart äga något så värdefullt och oersättbart. Låter ganska filosofisk nu. Har insett att jag snart kommer köpa någons bästa vän.

Och sen, kan folk bara lära sig att ta på sig lagom med parfym?


'

Blev nog precis jättesjuk. Förkyld iallafall. Livet rullar på. UF-företag som det är massor att arbeta med. Letar häst. Och blir mer och mer deprimerad för varje dag som går haha. Har börjat kolla på Sons of anarchy. Kär. 
Vill att alla mina tankar ska skrivas ner medan jag tänker, så jag kommer ihåg dom och så de formuleras sådär bra som dom gör i mitt huvud. 
Nu är den fina hösten förbi, nu kommer den fula. Tur att jag ska till Spanien på lovet så jag fylls med d-vitamin. Tills dess har jag mycket plugg att ta mig igenom. Nu ska jag dricka varm choklad. Och plugga. Eller kanske kolla på soa istället. 

Längta

Det är dumt att längta. Om man längtar för mycket, glömmer man bort vardagen och att leva i nuet. De fina och roliga sakerna som händer idag och imorgon måste man ta vara på. Och inte skynda till nästa månad, för att det kanske händer något roligt då. 
Jag är ganska bra på att längta, jag känner då att jag glömmer bort nuet och drömmer mig bort till framtiden. 
 

Vänta

Jag hatar att sitta och vänta. Hatar att sitta och vänta på att en lektion ska börja, hatar att vänta på något man ska göra och det är för kort tid att göra nått annat emellan. Man blir så rastlös och seg. Kastar bort tid bara genom att sitta. Vill vara igång. Idag ska jag ut och gå i backar. 

Bland det bästa jag hört








Hobby

Det jag inte riktigt förstår, de är folk utan någon fritidsaktivitet. Utan häst, så har jag absolut ingenting att göra när jag kommer hem, om jag inte har läxa. Och när jag inte har något att göra, så blir jag så otroligt rastlös men samtidigt lat, seg och jag orkar inte göra något. Förstå dom som aldrig haft och aldrig kommer ha någon fritidsaktivitet. Det är tur att jag dansar varje dag i skolan. 
Själv älskar jag att jag har en hobby och något att göra. Tycker om att vara i en grupp där alla har samma intresse och är där på lika villkor. Tycker om att placeras i en mall på nå vis. En hästtjej, jag har absolut inget emot att bli kallad det. 
Det gör ont i hjärtat för jag saknar ridningen och stallet. Visst har jag några fina vänner som jag kan låna hästar att rida på. Men det är inte det. Utan jag vill ha min häst, min egna. Som jag planerar åt, lägger upp dess framtid, sköter om dagligen på bästa möjliga vis och utvecklas tillsammans med. Det där skitgörat som egentligen blir kul för man ser resultat och man ser att sin häst trivs och mår bra. Jag vill träna, jag vill ut och tävla. Jag vill komma hem och analysera och diskutera vad som vi kunnat gjort bättre och vad vi måste träna på. Och sen träna på det. Nöta. Jag vill utvecklas. Jag vill utveckla hästen och jag vill utveckla min egen ridning, jag som ryttare. 
Det är inte många som förstår det fina med hästar och ridning. Hur glad det kan göra en.
 Det är inte många som förstår det fina med en hobby och en fritidsaktivitet. 
Alla borde ha en hobby.



Höst

Alltså äntligen, nu är verkligen hösten här. Älskar hösten. Då får man va inomhus utan att man behöver bli deprimerad. Men samtidigt, så är det så otroligt mysigt och skönt att vara ute i höstvädret, okej bara det inte är iskallt. Älskar alla färger, älskar alla löv. Älskar att klä sig varmt. Det är också en perfekt tid att ha häst i, precis såhär innan det hinner bli för geggigt och sen för kallt. Det är så mysigt att rida ut bland alla löv, solen lyser och bara mysa. 
Har satt igång hästletandet på allvar nu. Självklart var drömhästen såld när vi ringde på den. Men det finns ju några fler kan man ju säga. Synd att man inte var rik så man kunde köpa alla fina.