Hej

För tillfället ligger jag i soffan och gör min första skoluppgift för sista året. Konstigt. Allt är så konstigt. Så sjukt. Sista året. När blev jag såhär stor? Har lite åldersnoja. Snart är jag pensionär. Kanske lite överdrivet. Längtar tills studenten när man kan börja leva. Samtidigt är det läskigt. Inget mera skoltvång, behöver aldrig mer i hela mitt liv plugga om jag inte vill det. Detta år kommer bli så långt. 
 
En iphone är påväg till mig (skönt att bli lite modern igen). Kollar varje dag om den kommit. Även om det stod 2-3 veckors leveranstid och det bara gått några dagar. Kan den inte bara komma? Tur att Turkiet kan distrahera mig lite iaf. Åh så skönt med värme och sol. 
Måste fasiken packa. Inte hoppar kläderna ner i väskan, från gardinstången i fönstert som dom hänger så fint, inte. Jag kan ju inte vika, kan inte packa. Skola och sen direkt jobba imorgon. Då har jag ju ingen tid? Måste till öb först. Sen packa. Göra klart skoluppgiften också. Lite svårt att göra när man vet att hur man än skriver så kommer det inte duga. 
 
Idag har jag hämtat porslin som jag fått ärvat av min faster, som fått det av min farmor. Så fint det ska bli i min lägenhet någon gång i livet. Nu kan jag bjuda på finmat och lägga upp det fint. Måste bara lära mig att laga mat först. Och flytta hemifrån också kanske. 
 
Grämer mig lite över att jag inte varit på någon festival iår. Ganska mycket. Men har några najsa saker att se fram emot. Turkiet, Stockholm, London. Bra höst. Älskar höst. 

New in, old out

Om jag kanske ska ta och göra en ny blogg? Fast känns samtidigt lite vemodigt när jag har haft den här sen 2009. Fast samtidigt så vill jag inte ha något med 14åriga fjortisJonna och göra. Lite förändring låter ju ganska bra.