Vänner

Det här med vänner är ganska intressant. Att man har olika sorts vänner. 
Den där vännen som man bara kan gå ut och festa med och ha hur skoj som helst med. Göra massa galna saker med. MEN, man berättar absolut inget hemligt för den.
Den där vännen som man måste alltid hitta på någonting med. Måste alltid ha något att göra. Annars blir det "pinsamt". (alla dom har jag nog sållat bort för längesen)
Den där vännen man kan berätta ALLT för och man vet att det inte kommer vidare. 
Den där vännen som man bara kan ligga i sängen med och stirra upp i taket, utan att behöva säga ett knyst. 
Den där vännen som bara är en klasskompis. 
Alla är de olika, och alla fyller de sin funktion. 

Fritid

Har för mycket fritid. Har för mycket tid att sitta vid datorn. Läser alla bloggar om och om igen. Har för mycket tid att kolla på tv. Har snart kollat klart på hela SoA. Kollar instagram. Facebook. Twitter. Vine. Kan alla sociala medier utan och innan. Har sett och läst allting nytt. Varför kan jag inte ägna denna fria tid till något vettigt medans jag har den? Tex träna? Är ganska trött på detta livet nu. Blir ganska fyrkantigt.
Var och provred en häst i helgen. Ska dit igen på söndag. Väldigt spännande och huvudet snurrar för jag tänker så mycket, hela tiden. 
Skolan är väldigt tråkig och jag har sån studentenlängtan verkligen. Borde man inte lägga in stöten nu? sista året liksom. Lägga lite extra energi. Men icke sa nicke